WhatsApp Image 2020-10-26 at 20.04.54

                Despre noi


BRACOS OIL SRL reprezinta partenerul dumneavoastra de incredere in colectarea in timp util si reciclarea profesionala a grasimilor uzate alimentare sau ulei uzat alimentar. Compania noastra colecteaza aceste tipuri de deseuri atat de la persoane juridice, cat si de la persoane fizice.


                  Misiune


BRACOS OIL reprezinta partenerul dumneavoastra de incredere in colectarea in timp util si reciclarea profesionala a grasimilor uzate alimentare sau ulei uzat alimentar. Compania noastra colecteaza aceste tipuri de deseuri atat de la persoane juridice, cat si de la persoane fizice.


            Viziunea Noastră


Pentru ca efectele devastatoare asupra mediului și, implicit, asupra sănătății oamenilor, să nu existe, singura variantă pe care o avem este să colectăm uleiul alimentar uzat și să-l predam unor companii sau unui proiect care se ocupă de așa ceva.


Punctele noastre forte
Conformitate

Colectarea si transportarea se va face În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al art. 54 lit. a) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 78/2000 privind regimul deşeurilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 426/2001, cu modificãrile şi completãrile ulterioare

promptitudine

Recipientele pline cu ulei uzat , vor fi preluate de către lucrătorii specializați săptămânal, lunar sau în baza unui grafic stabilit între părți, și transportate către depozitul final.

Calitate

Punem la dispoziția beneficiarilor recipientele adecvate de stocare temporară și transportul deșeurilor de Ulei Uzat Alimentar și Grăsimi Uzate Alimentare în funcție de necesități cu capacități cuprinse între 24 – 1000 litri. 

1

Parteneri

1

Restaurante

1000

Litri Colectați

2500

Clienți Satisfăcuți

ULEI (1)
Harta cu bracos oil
poza telefon
map-pin-icon-isolated-on-260nw-654682927-removebg-preview
23-235282_gmail-logo-vector-black-and-white

      Strada Magura Mare, nr.7 Sector 3, Bucuresti.

                          bracos.oil@gmail.com

Strada Magura Mare, numarul 7 Sector 3 Bucuresti